fredag 10 maj 2013

Växlande väder

I två dagar har det regnat o blåst så strumporna kom på igen. Molnen skingrades sakta och solen tittade fram så här på kvällskvisten och då skyndade vi ut på altanen med kaffe och glass. Det blir nog hyfsat Korfosväder i alla fall. Havet  är alltid så vackert i alla väder, speciellt när man är lite högre upp och  ljuset ger havet olika skiftningar.


Tänkte dela med mig med ett recept på lever som vi åt idag. Det var nog närmare hundra år sedan vi åt det för det har aldrig varit någon favorit. Nu hade jag det i frysen då vi köpte lite getkött till påsken.Det går bra med nötlever också.
Jag skivade några paprikor i olika färger, färsk lök och lever och i stekpannan med allt på hög värme. Kryddade med spiskummin, salt, peppar och i slutet pressade jag i lite citron. Vill man ha det lite mer såsigt kan man ha i lite buljong och sedan avsluta med citronen som då binder ihop det hela.

Nu önskar jag er en trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Jag blir alltid lika glad när jag kikar in här hos dig och läser om hur gott ni har det och hur ni njuter av det goda livet. Oavsett väderlek. Och alltid lika fina bilder.

    Och så vill jag passa på att tacka dig för dina fina och omtänksamma ord om min blogg. Ord som gör mig glad och får mig att le stort. Tack snälla, snälla Christina!♥

    Ta hand om er och ha det gott!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för kommentaren och så fina ord som verkligen värmer och betyder så mycket!

      Många varma kramar!



      Radera
  2. Håller med Lotta, jag. Det är som att titta in i en helt annan värld, så olik den vi lever i häruppe i kalla Norden. Ha en riktigt fin helg! Kramis

    SvaraRadera
  3. Tack så jättemycket. Jag blir så glad av era kommentarer, de är guld värda.
    Jag önskar dig en trevlig vecka!

    Många grekkramar!

    SvaraRadera