lördag 23 januari 2016

Vår största sorg....

För ca en månad sedan förlorade vår dotter sin ena tvillingdotter, Melina 4 år gammal och vi vårt älskade barnbarn. Hon opererades för polyper och insättning av rör i öronen. Operationen gick snett och hon vaknade aldrig upp ur narkosen.
En förlamande sorg så stor som ej kan beskrivas. 
Längre fram kommer jag säkert att vilja och behöva skriva om det här. Nu blir det en paus.
16 kommentarer:

 1. Kära, kära vän. All kärlek, värme och omtanke till dig och de dina i denna ofattbara sorg. Jag önskar så att vi bodde närmare varandra så att jag kunde ge dig en stor, stor kram. Istället skickar jag den via internetrymden. Lika stor och innerlig. Ta hand om dig och de dina och när du vill och orkar så finns vi här. Det vet du.

  All kärlek.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Inte mycket att komma med, men stor kram...

  SvaraRadera
 3. Stor kram och kärlek till er alla/Gudrun i byn

  SvaraRadera
 4. Stor klem til deg og dine.
  Noe slikt er helt ubegripelig. Hvordan kan slikt skje , dette er jo en rutine operasjon som gjøres dagelig? Har ofte sagt at vi skal være glad vi ikke vet hvilke slag livet vil gi oss.
  Ta godt vare på hverandre i disse tunge dager.
  Klem fra Irene.

  SvaraRadera
 5. Läste detta igår kväll (jag följer alltid din blogg) och blev helt bestört och kan inte sluta tänka på vilken fruktansvärd helt ofattbar sorg ni bifinner er i. Hoppas att ni orkar ta er vidare i livet. Kram från Ingalill

  SvaraRadera
 6. Jag ville bara skicka en kram Christina. Tänker på er.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. All värme, all kärlek. Jag beklagar sorgen och kan inte föreställa mig vad ni går igenom.
  Johanna.

  SvaraRadera
 8. Men så fruktansvärt! Kan inte med ord beskriva hur ledsen jag är att höra detta. Så söt liten tjej, livet är så orättvist. Tur att hennes syster finns som kommer att ge er mycket glädje. Beklagar verkligen sorgen, Christina.
  Stor kram

  SvaraRadera
 9. Kram på dig finaste Christina. Tänker på er.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Jag tittar på tvprogrammet på STAR nu med Zina och vet inte varför jag fick en känsla av att jag "sett" denna lilla söta Melina. Kom att tänka på dig och ditt barnbarn här på Kreta och läser nu ditt inlägg. Jag beklagar verkligen. Det finns inga ord. Jag sitter här lyssnar på pappan Manos ( din svärson) och gråter. Kouragio och styrkekram till er.

  SvaraRadera
 11. Käraste Christina. Jag tänker ofta på er ska du veta. Skickar stora varma kramar till dig och de dina. Ta hand om varandra.♥

  Kram Lotta

  Ps. Jag har en ny blogg därav ett nytt bloggnamn.

  SvaraRadera
 12. Kram på dig finaste Christina.♥

  SvaraRadera
 13. Å så sorgligt! Fruktansvärt. All styrka till er

  SvaraRadera
 14. Barnbarn ska inte dö före mormor & morfar..! "hon trängde sig i kön" sa en vän till mig när något liknande hände i vår gemensamma krets.
  Jag har hoppat in o läst din blogg lite då & då.
  Men undrar: NU då???!! Hoppas livet går vidare trots allt!
  Allt gott till er!
  /Elisabeth

  SvaraRadera
 15. Åh nej, vad fruktansvärt. Jag har inte varit in och läst här på mycket länge och fick en chock nu när jag läste detta. Hur mår ni idag?

  SvaraRadera
 16. Kära Christina! Jag tänker på dig då och då och undrar hur du har det. Jag skickar stora varma kramar och även om jag nu slutar att blogga och lämnar bloggvärlden så kommer jag kika in här då och då för att se om det kanske kommer en uppdatering här. Tack snälla du för dina alltid lika varma och vänliga kommentarer genom åren hos mig. En vacker själ där ute i bloggrymden. Tack!

  Sköt om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera