söndag 2 december 2012

December och fågelkvitter

Vi har verkligen varmt väder, runt 20 grader, varvat med regn och sol. Fåglarna kvittrar så man tror att det är våren. Det är skönt ute i solen med kaffekoppen på eftermiddagen. Man blir lite splittrad så här i december. För jag försöker verkligen att få upp julstämningen i år och det är först när det blir mörkt ute och vi tänder alla ljus o adventstaken som julen smyger sig på. Tänkte att jag skulle koka ihop lite glögg till veckan. Det blir nog en gammal hederlig variant och en ny på vitt vin och äppeljuice med lite kryddning.

Vi fick en artikel i "Värmlands affärer" (sidan 23) igår, om vårt nya oljeföretag, tyvärr inte råolja då utan olivolja (ifall någon undrar). Det tackar vi för. Tassos blev kallad för Emil (hans andra namn),  men det är smällar man får ta, Emil är också fint.
Det är en ny branch att sätta sig in i och det här med frakten är en svår nöt att knäcka. Det är mycket hit o dit och det är dyrt att frakta. Vi har fått en förfrågan från ett stort företag och tankeverksamheten har gått på högvarv de senaste veckorna. Jag drömmer om natten om kartonger, bubbelplast, pallar, truckar och priser. Tvärvaknar ibland och tänker o funderar. Sen gäller det att ta nya tag på morgonen igen.
Denna helgen blev det ingen Korfos så vi får nöja oss med foton istället från förra helgen.



2 kommentarer:

  1. Det ska bli fantastiskt spännande att höra vidare hur det går med oljeföretaget!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland känns det som en rysare men vi lär oss hela tiden. Hoppas att jag har något att berätta längre fram.
      Ha det bra!

      Radera