torsdag 6 december 2012

Sentimental idag

Ibland är det svårt att förtränga 20 år bara sådär. Det är ok att tänka tillbaka och längta. Vi säger hem om Sverige, vi säger hem om Magoula och Korfos. Det finns inget facit. Det är en enorm fördel att ha så många hem, men inte alltid så lätt.

4 kommentarer:

  1. Känner igen känslan. För mig är det ,hemma i Sverige eller hemma i Vounaria.Finland har jag däremot kunnat lyckas lämna bakom mig,var så liten när jag fick flytta därifrån.
    Jag blir ofta sentimentalisk i jultider!
    En god fredag önskar jag dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man blir lite splittrad ibland och det är som du säger att vid jul och högtider det känns lite mer. Vi får försöka att pigga på oss.
      Jag önskar dig en trevlig kväll!

      Radera
  2. Jag kan tänka mig att det inte alltid är lätt att ha sitt hjärta på två ställen. Framförallt när det är en bra bit mellan de två ställena. Samtidigt är det ju också en stor lycka att ha två hemma och att världen är lite mindre idag med hjälp av internet, telefoner, skype och liknande.

    Ta hand om er.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du tittar in hos mig. Det är för- och nackdelar med det mesta. Ibland kan det bli mer påtagligt som nu när det är jultider. Men det håller inte i sig så länge så nu är det nya tag. Tack för omtanken.

      Julkramar!

      Radera