Tänk att när vi hade det som varmast härom dagen, 39-40 grader, då sätter vi igång och grillar på eftermiddagen i gassande sol. Vi = Andreas, det var han som var grillmästare och som nästan blev grillad själv. Det var lika bra nu när grillen var tänd att grilla så mycket det går. Som fisk, bläckfisk, lammkött och korv. Nästa gång blir väl vid nästa värmebölja.
Nu har det blivit träning på kvällarna istället och det har gått hyfsat fastän det har varit varmt, det går bra när solen går ner. Fotbollsplanen brukar vara nyvattnad på mornarna så jag blir klassblöt och lerig ända upp till knäna.
Vi har börjat fixa en hemsida för vår framtida olivoljeförsäljning och har anmält intresse på olika trade-sidor på nätet. Jag har haft två sabbatsår och det enda som har arbetat i min kropp är musklerna vid träningen. Helt plötsligt så ska hjärncellerna (de som inte är grå och då blir det inte många kvar) börja röra på sig och åstadkomma något kreativt. Jag kan knappt skriva min egen namnteckning längre, det blir ryckigt och oläsligt. På den tiden jag jobbade hade jag alltid en penna i handen.
Det var en riktigt bra första semifinal-match igår men som inte slutade bra. Vi hejade på Portugal som spelar bra fotboll. Vi ville så gärna se den i HD och får inte in den grekiska HD-kanalen på parabolen. Vi hittade en polsk kanal som sände och det var en så bra kommentator, vi förstod inte ett dugg men han hade en sådan inlevelse.
Lika tokiga är vi,grillar i 40 graders värme !!!
SvaraRaderaVälkommen till Olivoljebranchen!
Ha det gott!
Visst är det stolligt. Det blir en stor utmaning med olivoljan, roligt.
SvaraRaderaHa en trevlig kväll!
Underbart och LYCKA TILL!!!!
SvaraRaderaTack, vi får hoppas att det går vägen. Om inte så har vi ialla fall försökt.
SvaraRaderaHa det bra!
Spännande - lycka till med såväläl intervjuer som olivoljeplaner!
SvaraRaderaTack, jag får rapportera om intervjun i eftermiddag. Olivbranchen blir spännande. Roligt när det börjar hända saker.
Radera