måndag 20 februari 2012

Besök

2010-10-16
Nu har mamma och Karl-Åke varit här en vecka. Det har varit en vecka med mycket mat o dryck. Vi har fått hjälp med gardin- och lampuppsättning. Tavlor och annat har kommit på plats. Idag kom sängen och byrån vi hade beställt, nu saknas det lite fler mattor.
Det har varit mulet men varmt i en hel vecka, först igår fick vi soligt. Några rejäla skurar har kommit emellanåt.
Vi träffade Agneta o Nikos från Hammarö en kväll och vi gjorde Aten osäker. I oktober hade vi varit gifta i 25 år, båda paren. Vi var till London när vi firade 20 år. Nu har vi bestämt att vi ska fira tillsammans varje år. Åren går och vi måste ta vara på varje tillfälle som ges. Vi skulle se en show med en mycket känd sångartist och som vi har velat se en lång tid. Det var för bra för att vara sant och den blev inställd. Vi fick inte hänga läpp utan vi hamnade på en taverna i Plaka, nedanför Akropolis, och där fick vi bra live-musik med bouzoki. Hur trevligt som helst.
Imorse åkte vi ner till hamnen i Elefsina och köpte lite fisk från lokala fiskare och tog en kaffe närheten. Imorgon kommer en efterlängtad son hit och ska stanna i tio dagar. Vi har köpt biljetter till Champions Leaguematch på onsdag, vi spelar mot ett ryskt lag. Det ska bli roligt för mamma o Karl-Åke att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar