måndag 20 februari 2012

Fina dagar

2010-11-29
Livet är lite som förra veckan. Soligt o varmt och vi var till Korfos i några dagar, som vanligt. Vi har umgåtts en del med Andreas moster och kusiner och det är trevliga människor. Inga krussiduller där inte, bara raka rör.
Dimitra och Manos hämtade vi på flygplatsen igår morse. Det var strejk på båtarna så de fick flyga istället. Där sprack deras budget. Det blir nästan 35 grader skillnad på temperaturen när de kommer till Sverige. Vi fick en dag och kväll tillsammans och de var så goa. Vi åkte till havet några timmar och satt i solen och drack kaffe. Efter det var det att snabbt att åka runt och säga hej till släkt o vänner. Förhoppningsvis får vi se mer av dom nästa vecka när de kommer tillbaka.
Vi kommer att få 28 grader här imorgon och vi förstår inte att vi är snart inne i december. Jag tog fram adventstaken igår och de som såg den tyckte den var så fin och att vi borde ha den framme jämt. Någon adventstämning finns inte.
Idag har vi städat, handlat och jag har bakat olika kakor för imorgon har Andreas namnsdag och vi ska bjuda på buffé. Det är mer viktigt med namnsdagar än födelsedagar och man ger ingen inbjudan utan det är öppet hus. Det blir kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar