måndag 20 februari 2012

November

2010-11-09


Vi har haft riktigt vackert väder i en vecka. I helgen var vi Korfos (sommarhuset) och det var nästan 28 grader igår. Jag har simmat och Andreas har dykt. Gubbarna fiskade och fick närmare 5 kg på tre dagar. De rensade jag i havet så imorgon ska vi bjuda några kompisar på grillad fisk. Det var otroligt vackert i Korfos, naturen har blivit grön som vi har på våren i Sverige. Allt blommar och nya skott kommer upp. Jag gick på promenad och bara njöt av naturen och tystnaden.
Under förra veckan försökte vi ordna grekiskt ID-kort till mig, men det gick inte. Polismyndigheten för invandrare visste inte säkert och vi får försöka reda ut det här hos annan polismyndighet. Det är inte så lätt, tålamod, tid och ork krävs.
Det var kommunalval här i Grekland i söndags och de har förberett det väl. Det var lika stort som när vi har regeringsval. Vi har fått fler reklamblad varje dag från olika partier och på TV har de haft diskussioner. Det var dålig uppslutning för folk är verkligen upprörda över politikerna över lag här. Det var ca hälften av grekerna som röstade.
Kaktusar så lång ögat kan nå






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar