måndag 5 mars 2012

Eländes elände!

16/9 2011
Nu hade det gått länge sedan jag skrev på bloggen. Inspirationen och motivationen hade försvunnit. Saker o ting kan förändras på ett ögonblick och livet får en annan riktning. Dagen innan förra blogginlägget hade Andreas dykt på förmiddagen och när han kom upp ur vattnet hade han tappat hörseln på höger öra. Vi trodde att han hade vax eller att det fanns vatten i örat.
Några dagar senare åkte vi tillbaka till Magoula för att få provsvar från när han låg inne och för att kolla upp örat. Han hade drabbats av ”plötslig dövhet” och det finns ingen förklaring. Han blev inlagd igen i 8 dagar med kraftig kortisonbehandling. Det har inte blivit bättre och ingen vet om han får tillbaka hörseln. Enligt magnetröntgen syns inga skador på örat. Det värsta är att han har fått liknande tinnitus, fast inte så gällt ljud.
Nu har man också konstaterat att han har muskelreumatism. Mitt i allt elände fick han jobb i charken på en supermarket. Han har fått många talanger nu med åren, nu blir han ostmästare också. Det är besvärligt för honom för han hör dåligt vad kunderna säger och genast blir jobbet väldigt ansträngande. Egentligen skulle jag ha fått jobb där men fick inte p.g.a. att jag har svårt för att skriva, så Andreas fick hoppa in istället. Det är en affär som ska öppna i grannstaden och det blir 4-timmars pass.
Nu har vi också dragit igång grekiska Kosmos Data och väntar på första beställningen med begagnade bärbara datorer från Sverige. Det ska bli spännande. Vi börjar lite blygsamt för att kolla efterfrågan här.
Värmen håller fortfarande ett järngrepp på oss, ca 34-37 grader varje dag. Nu väntar jag faktiskt på hösten, ni får säga vad ni vill.
Mormor o morfar har vi ännu inte blivit, Dimitra kniper ihop som bara den. Flickorna väger nu 2200gr och 2300gr. Det är jobbigt för henne nu både med ryggen och svullnad, men hon klagar inte. Hon har en månad kvar till beräknad födsel.
Ni fick en uppdatering av läget här i alla fall, vi tror och hoppas på det bättre.

Här kommer några bilder på mina favoriter!

Tassos favoritplats i Korfos, det syns eller hur?


Andreas och Manos i Korinthos


Tassos, Dimitra och Manos i Korfos

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar