tisdag 6 mars 2012

Goda nyheter!

Idag tog vi oss kraft och åkte till sjukhuset för att prata om en hörapparat till Andreas. Det visade sig på hörselprovet att hörseln har förbättrats markant. Han har inte märkt av det för tinnitusen med sitt oljud har ökat på. Läkaren blev positivt överaskad över resultatet och sa att han kan få tillbaka nästan all hörsel och med tiden kommer tinnitusen att förvinna då hjärnan kommer att sortera bort ljudet. Det kan ta upp till två år. Det är för bra för att vara sant och vi är så glada, nu ser livet ljusare ut.
Vädret blev lite bättre idag och solen kikade fram för en fika på balkongen. Vi försökte att peppa upp oss för en löpartur och det lyckades så det blev en tur på en timme. Visst är det bra att röra på sig men det värsta är att det blir inte mycket gjort efter motionen. Man blir alldeles för avslappnad. Det blir mat, sen kaffe, datorn och vipps så har det blivit kvällen. Som nu.

5 kommentarer:

  1. Vad kul att hitta en till bloggare härifrån Grekland.
    Hälsningar härifrån Vounaria på Peloponnesos!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anneli och tack för kommentaren. Jag har följt din blogg ganska så länge och du har så fina foton. Ni verkar ha det fint i Vounaria.
      Kram
      Christina

      Radera
  2. Hej Christina! Vad kul att du följt min blogg, där ser man så lite man vet om sina läsare ;=)
    Ja, vi har det jättefint här nere i lilla Vounaria.
    Ni har det det inte så tokigt ni heller :=)
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Så bra nyheter! Har hört talas om tinnitus och det måste vara fruktansvärt jobbigt. Två dagar pep det i mina öron efter en konsert och jag stod knappt ut...

    SvaraRadera
  4. Det är jobbigt att ha ljud i örat hela tiden. Nu har Andreas den turen att inte ha höga toner. Hoppet finns nu om att det kan bli bättre.

    SvaraRadera